Cum de a alege dreptul de machiaj pentru fata ta?

Face Make-up – nu este doar un mijloc de a îmbunătăți imaginea femeilor. Face Make-up – este aspectul sănătos al feței, îngrijire, culoare blând, eliminarea diferitelor defecte. Dar, în cazul în care produsele cosmetice sunt alese corect, aceasta poate duce la efecte foarte neplăcute, cum ar fi o reacție sau dermatită alergică, care trebuie să scape de droguri.

produse cosmetice, creme

In lumea cosmetica femeilor, există șapte reguli de bază pentru selectarea produselor cosmetice pentru față. Și dacă ei știu și să le urmeze întotdeauna, nu puteți afla mai multe despre efectele negative ale produselor cosmetice asupra aspectului tau. Și nu e rău.
Prima regulă pentru selectarea produselor cosmetice

Așa că, regula numărul unu – crema trebuie să se potrivească cu tipul de piele. Tipul de piele – este cel mai important și influent aspect atunci când alegerea produselor cosmetice pentru față. Tipul de piele poate fi schimbat din când în când, aceasta depinde de mai mulți factori, de exemplu, trecerea timpului (de exemplu, o anumită vârstă), sau asupra mediului în care sunt în mod constant la datorie, chiar și anotimpurile pot afecta schimba tipul de piele. Așa că aproximativ o dată pe an, ar trebui să consultați un medic – cosmetolog, care vă va ajuta să identificați tipul la un moment dat. Cu toate că se poate face în mod independent, trece anumite teste, care pot fi găsite întotdeauna on-line.

Care sunt diferitele tipuri de ten piele? Acestea sunt cinci: uscat, gras, normal, sensibil, și de tip mixt. Cu toate acestea, ultimul tip este împărțit în amestecat, cu o predominanță a tenului gras sau uscat.

În funcție de tipul de piele și trebuie să aleagă produse cosmetice. citiți întotdeauna ceea ce este scris în notele de însoțire, și să cumpere numai în cazul în care înseamnă Introduceți tipul de piele.
A doua regulă de selecție a produselor cosmetice

Regula numărul doi – unele produse cosmetice ar trebui să se potrivească cu vârsta ta. De asemenea, este importantă regulă pentru toate produsele cosmetice, ca și efectul vârstei asupra tipului de piele și de a schimba unele dintre calitățile structurale. Din acest motiv, fondurile destinate pentru grupa de vârstă de tineret, va fi complet inutil într-un grup de vârstă mijlocie și vârstnici. Iar fondurile aparținând categoriei de anti-îmbătrânire complet inutil pentru pielea tanara, deoarece acestea pot provoca efectul opus și un răspuns negativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *