Cum se pot combina, fețe de masă

SCART combinație
Puțină atenție merită o combinație neobișnuită a două cârpe diferite. În cazul în care combinațiile de culori din articolul nostru va fi discutat un pic, layout-ul de profit cu configurații de fețe de masă poate fi descrisă în câteva cuvinte.

Nuanțele combinației de succes a:

Prezența a două fețe de masă dau de vacanță o solemnitate specială, dar nu și opțiunea cea mai practică din cauza preocupărilor cu privire la conservarea textilelor vor fi mai mult pentru viața de zi cu zi. Excepție – pentru a decora zonele folosite rar.

fețe de masă combinabile trebuie să fie pregătit materialul cât mai aproape posibil și o densitate identică. Utilizarea diferitelor fețe de textură, de asemenea, are loc în proiecte de design, dar demn de o selecție atentă.
O combinație reușită de curbe cu diferite forme: față de masă pătrat este perfectă, complet cu rotunde, dreptunghiulare – ovale. Există, de asemenea, combinații ale cercului / ovale sau dreptunghiulare / pătrat, dar în primul rând pentru recurs vizual de opțiuni adecvate, dar există, de asemenea, problema de gust individuale.
Nu mai puțin atractive sunt compoziții cu o varietate de inovații la modă: pistă și șervețele decorative. În mod tipic, o astfel de combinație este ultima propoziție vândut ca alegerea lor separat destul de dificilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *