De asemenea, alegerea cadrului de pat

Despre importanța somnului mulți este astăzi și modul în care va fi eficientă, în funcție de calitatea cadrului de pat. În cele mai vechi timpuri, patul nu era doar convenabil, dar, de asemenea, frumos. Producătorii moderni continuă această tradiție, și, prin urmare, rama de pat pentru o noapte de somn nu este doar un loc, ci, de asemenea, un loc de odihnă și relaxare.

Componentele patului

Cele mai multe paturi sunt prezente următoarele: cadru, la baza coloanei vertebrale, poate fi una sau două. cadru de pat este o structură dreptunghiulară. Din patru pereți laterali Ea se bazează pe spate sau pe picioarele ei. poate fi folosit ca bază soclu purtător, de obicei, există o cutie pentru lenjerie. La baza cadrului este fixat de pat, este de asemenea un suport pentru saltea. Acesta reprezintă un fel de grilă.

Alegerea bazei pat

pat pat larg împărțit în două paturi separate (90 cm) și dublu (160-200sm). Lungimea patului variază de la 1,9 m. până la 2,2 m. dimensiune cadru de pat, în cele mai multe cazuri este mai mare pat, și are dimensiunea redusă în cazul în dormitor să ia în considerare. Atunci când vorbim despre înălțimea cadrului de pat, nu aveți anumite standarde, dar ortopezi recomandăm următorii parametri: înălțimea saltelei pe podea trebuie să fie de 50 cm. Acest lucru este necesar pentru a ușura presiunea asupra coloanei vertebrale atunci când ridicarea din pat. de dorit să doarmă pentru același motiv pentru paturi joase sau saltele de aer.

Diverse materiale utilizate la fabricarea de rame de pat. Lemnul, metal, placaj, PAL. Fiecare material are atât avantaje cât și dezavantaje, astfel încât atunci când alegerea trebuie să ne amintim că patul trebuie să fie rezistente pentru a se agită. Cea mai bună opțiune este un cadru metalic. De asemenea, potrivit pat de lemn – un material natural și nobil. rame de pat din lemn si metal, sunt categoria de preț scump. Dacă doriți ca să cumpere scump, atunci ar trebui să alegeți un pat făcut din plăci aglomerate, dar ele sunt foarte greu și nu foarte puternic. De asemenea, nu uita, atunci când un pat pe saltea de alegere – este de dorit ca el a fost un ortoped. Numai în acest fel sarcina asupra coloanei vertebrale va scadea in timpul somnului. Acestea sunt cele mai importante aspecte ale patului cadru de selecție, bine, altfel vă puteți baza pe gustul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *