Destul de des doamnelor ezită să combine haine

Multe femei ezită să combine într-un singur set de lucruri o singură culoare. Se pare că nu este nimic complicat și teribil. Puteți crea un kit format dintr-o mătase bluză pal de culoare visiniu alb buline mici, Blazer visiniu si bumbac pantaloni scurți sau fuste cu talie înaltă maro tentă. După cum puteți vedea, imagini monocrome arata foarte bine. Jewellery și pantofi pentru acest ansamblu trebuie să fie neapărat culori deschise, neutre. Acest lucru va ajuta la echilibrarea imaginii.

Dacă – o fată cu curaj și determinare, să încerce să pună împreună într-o singură imagine și imprimă o varietate de haine. Un bun exemplu este tinuta constând dintr-o culoare albastru inchis deschis fusta scurta decorate cu imprimeuri de mazăre albă și o jachetă de montare crem pal aproape într-un strat subțire pe verticală brun benzi. Asigurați-vă că pentru a dilua acest costum, folosind bluză monocromatice sau culori neutre de top.

Destul de des doamnelor ezită să combine haine negre cu nuante inchise de albastru, dar în zadar. Dacă este făcută corect, puteți obține un costum foarte competent și versatil. Purta o rochie lunga de culoare albastru închis, adăugând haina sau jacheta lui în negru. Accesorii si bijuterii culori ale corpului va ajuta să se combine în mod corect toate părțile ansamblului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *