Selectați erbicide și duze cu atenție

Cultivatorii poate fi mai mult succes, cu o cerere de erbicid postemergenz atunci când: pregătire a echipamentului lor, selectați erbicide și duze monitorizează cu atenție condițiile de vreme și în creștere, și curățați bine componentele pulverizatoarelor întregi. Aceasta poate ajuta pentru a economisi timp și bani, oferind în același timp de pace.

Selectați duză corespunzătoare din
O investiție în noua duză poate fi bani bine cheltuiți. Duzele care nu sunt destinate să pună capăt vieții unui pulverizator. Fiecare brand și fiecare model are o viață eficientă diferită. Asigurați-vă că duza pe care îl utilizați, sunt BASF potrivite pentru erbicid, pe care îl aplică. De exemplu, eticheta pentru erbicid Înrola Duo listează 23 de duze cu Sprühdruckbereichen aprobate.
În prezent, nici un feed poate fi afișat.

„Cu o gamă largă de duză aprobat Înrola Duo oferă producătorilor o oarecare flexibilitate”, spune Siebert. „Cultivatorii poate fi capabil de a selecta o duză care este potrivit pentru mai multe scopuri. Ele se pot economisi ceva timp în timpul ocupat de aplicare.”

În cazul în care utilizați Înrola Duo, setați presiunea spray pe o setare pentru a se asigura aprobat o acoperire adecvată a plantelor și pentru a minimiza potențialul de drift.

echipamente de curățare
De curățare este foarte importantă pentru a evita contaminarea accidentală a dumneavoastră de expunere chimică următoare. Cei mai mulți cultivatori înțeleg importanța de curățare a rezervorului. Asigurați-vă că să urmeze instrucțiunile eticheta produsului Tank cleanout după aplicare erbicid.

Dar nu se opresc cu rezervorul: Asigurați-vă că pentru a curăța tuburi, filtre, ecrane și duze. Reziduuri se pot acumula în camere mici în aceste componente. Acestea pot fi ușor trecute cu vederea, dar neglijarea poate provoca daune culturilor sensibile, dacă introduceți un alt domeniu.

„Dacă urmați recomandările de pe etichetă, ar trebui să aveți nici o problemă”, spune Siebert. „Vrei orice reziduuri de pesticide în următorul câmp de uzură, mai ales în cazul în care această cultură este vulnerabilă la acest produs.”

Cu primăvara anului umed, experimentat în acest an mulți cultivatori, culturi predispuse pot apărea atunci când pulverizare se întâlnesc în câmpurile. Este esențial să se urmeze instrucțiunile de pe etichetă, să fie conștienți de culturi învecinate și a zonelor sensibile. Să acorde o atenție la viteza și direcția vântului, precum și conformitatea cu cerințele produsului tampon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *