sfaturi cu privire la modul de a alege difuzoarele din dreapta în mașină

Astăzi, mulți fani, imediat dupa ce a cumparat masina a pus problema de a cumpăra audio de înaltă calitate. Poate părea că alegerea echipamentelor de înaltă calitate – un eveniment simplu. Deloc. Trebuie să știi și să ia în considerare numeroasele subtilitățile, pe care le vom discuta în acest articol.
difuzoare auto

Pentru a stabili așa-masina acustică trebuie să-și petreacă o mulțime de forță de muncă și resurse

Consiliul №1. Familiarizați cu componenta și tehnologia coaxială și caracteristicile sale

Din păcate, multe șoferii nu plătesc nici o atenție la tipurile de mai sus-menționate ale vehiculelor. Sistemele coaxiale pot fi montate două sau chiar trei difuzoare (frecvențe înalte, joase și medii). Desigur, această caracteristică simplifică foarte mult procesul de instalare a sistemului, dar personaliza coloanele vor fi mult mai greu. În plus, acestea au un sunet de calitate mai slabă în comparație cu componenta acustică. Folosind acustica de componente, de obicei, necesită instalarea de la distanță a fiecărui difuzor în mod individual. Prin urmare, dacă doriți să obțineți un sunet de înaltă calitate, este necesar să se concentreze pe varianta componente.

Consiliul №2. Puterea – nu este important

Mulți automobiliști și experți fără experiență sisteme de sunet în primul rând, să acorde o atenție la capacitatea de încărcare difuzorului. Dar această opțiune – nu cel mai important în alegerea echipamentului. Puterea – aceasta este doar pragul maxim la care vorbitori va oferi un sunet de înaltă calitate. De obicei, (măsurată în volum), este suficient să 10-20 wați.

Consiliul №3. Luați în considerare instalarea special

Unul dintre multele schemele de conexiuni audio auto

Dacă aveți nevoie pentru a face orice design pentru instalarea difuzoarelor, este necesar să se ia în considerare. În special, sistemul de boxe frontale să fie montat în locul deja pregătit. Dacă este necesar, acesta poate fi modificat. Se recomandă să instalați difuzoarele cu un diametru nu mai mare de 15-16 centimetri. În acest caz, este mult mai ușor să coordoneze activitatea lor, cu un subwoofer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *