Socialism prin: UAZ dric lui Castro

Dacă sunteți unul dintre liderii socialiști cele mai emblematice din toate timpurile, acest lucru trebuie să se reflecte în fiecare moment al vieții tale. Acesta este cazul lui Fidel Castro, care a fost trimis la ultimul drum kapitalisticheso nu în vehicul și în bun vechi UAZ-ka.

Funeral Castro a devenit evenimentul într-un interval îngust și cimitirul efectiv au participat zeci de persoane selectate, dar înainte de urna cu cenusa in varsta de 90 de ani, cubanez a mers în fața mulțimilor într-o remorcă tractată de un vehicul sovietic.

Fidel Castro este cu siguranță familiar offroad durerea de la prietenosul Uniunea Sovietică, dar de dragul de obiectivitate, trebuie remarcat faptul că el și compania face ceva cu totul diferit ca să profite de putere în 1959. După cum se poate observa din imagine, revoluționarii sunt înghesuiți în elegant Dodge personalizat Royal, care face paradă pe străzile din Havana.

Foarte UAZ-469 este o dragă a armatei și pădurarii din 1971 îndepărtat, dar, din păcate, multe de fabricație ea nasledniliya în 2003. Hunter a incheiat anul trecut ca Rusia a înăsprit legile și interdicțiile de a face mașinile fără airbag-uri. Acum, piața a venit versiunea actualizată în mod ostentativ, dar cu siguranță alții înainte de vsedarozhnitsi vor rămâne în funcțiune timp de mai mulți ani.

O părere la “Socialism prin: UAZ dric lui Castro

Comentariile sunt închise.